Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Rebarborova marmelada

Zpět
  • Autor: sduranova
  • Doba přípravy (min.): 180
  • Uživatelský recept
  • Porce: 15.00

Ingredience

Dochucovadla:

mleta skorice a kardamon

Energetická hodnota celkem: 6290 kJ

Bílkoviny (g): 15, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 350, SAFA (g): 0, Cukry (g): 331, Vláknina (g): 22, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 419 kJ

Bílkoviny (g): 1, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 23.3, SAFA (g): 0, Cukry (g): 22.1, Vláknina (g): 1.5, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Rebarboru ocistime, nakrajime na kousky, dame do hrnce posypeme cukrem a zalijeme stavou ze 3 pomerancu (cca 2 dcl), pridame mletou skorici, kardamon. Po 3 a vice hodinach rebarbora uvolni stavu, pak uvedeme k varu, sesbirame penu a na slabe ohni povarime cca 15-20 minut az bude zelirovat.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři