Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Salát Rumcajs

Zpět
  • Autor: Baall
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 10.00

Ingredience

Dochucovadla:

ocet nebo nálev z okurek, nálev z feferonek, worcesterská omáčka, cukr, mletý pepř, sůl

Energetická hodnota celkem: 8028 kJ

Bílkoviny (g): 59, Tuky (g): 167, Sacharidy (g): 47, SAFA (g): 29, Cukry (g): 30, Vláknina (g): 9, Sůl (g): 15

Energetická hodnota na 1 porci: 803 kJ

Bílkoviny (g): 5.9, Tuky (g): 16.7, Sacharidy (g): 4.7, SAFA (g): 2.9, Cukry (g): 3, Vláknina (g): 0.9, Sůl (g): 1.5

Postup přípravy

Šunkový salám nakrájíme na nudličky, nebo kostičky dle zvyku. Vařenou mrkev a celer na skus nakrájíme na malé kostičky spolu s okurkami, šalotkou a feferonkami. Dresink: 1 lžíce hořčice, 1 lžíce worchestru, 1 lžíce oleje, 1 lžíce octa, nebo 100 ml: nálevu z octu+nálev z feferonek půl na půl, 2 lžíce kečupu, 150 g majolky Všechny suroviny do dresinku kromě majolky smícháme v kastrůlku a ohřejeme na sporáku za stálého míchání,aby se nám nepřipálil.Ještě teplý vmícháme ke směsi se salámem a nakonec vmícháme majolku. Dáme vychladit nejlépe do druhého dne.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři