Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Plněná paprika s rajskou omáčkou

Zpět
  • Autor: Baall
  • Doba přípravy (min.): 40
  • Uživatelský recept
  • Porce: 5.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, majoránka

Energetická hodnota celkem: 7487 kJ

Bílkoviny (g): 44, Tuky (g): 123, Sacharidy (g): 122, SAFA (g): 69, Cukry (g): 22, Vláknina (g): 13, Sůl (g): 5

Energetická hodnota na 1 porci: 1497 kJ

Bílkoviny (g): 8.8, Tuky (g): 24.6, Sacharidy (g): 24.4, SAFA (g): 13.8, Cukry (g): 4.4, Vláknina (g): 2.6, Sůl (g): 1

Postup přípravy

5 ks Zelené (bílé) papriky opereme, vršky odkrojíme, odstraníme semeník a 2x spaříme-necháme okapat. Pak papriky naplníme připravenou náplní, přiklopíme vrškem a připevníme párátkem. Omáčka: v kastrolu osmažíme na másle drobně pokrájenou cibulku, do ní vložíme naplněné papriky, podlijeme 2 dcl.vody, přidáme 1/4 lžičky sladké červené papriky, sůl a dusíme 1/2 hod. Nakonec přidáme prolisovaná rajčata, zakysanou smetanu s umíchanou moukou a dusíme min.20 min. Papriky vyjmeme, omáčku ochutíme dle zvyku (cukr, sůl, pepř, rajský protlak) a upravíme konzistenci (smetanou, vodou). Náplň: Do uvařené rýže zamícháme opečenou na drobné kostičky pokrájenou uzeninu, pokrájené vejce a trochu majoránky.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

17. 07. 2014 11:39
zakysanou smetanu ?

Naši partneři