Kategorie receptů
- Autor: lenka.opavova
- Doba přípravy (min.): 60
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Tuňák ve vlastní šťávě | 90 |
Těstoviny celozrnné - syrové | 40 |
Sýr nízkotučný tvrdý 20 % - průměr | 30 |
Paprika červená | 75 |
Okurka salátová | 90 |
Rajčata | 110 |
Hořčice plnotučná | 10 |
Oleje (všechny druhy) | 5 |
Dochucovadla:
dresing z: hořčice, oleje, soli, pepře
Energetická hodnota celkem: 1749 kJ
Bílkoviny (g): 38,
Tuky (g): 11,
Sacharidy (g): 39,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 9,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 3
Postup přípravy
Zeleninu nakrájíme na kostičky, uvařené těstoviny smícháme se zeleninou. Nakonec dáme nakrájený sýr na kostičky a tuňáka.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.