Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Salát z červené řepy

Zpět
  • Autor: bozahuba
  • Doba přípravy (min.): 150
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Dochucovadla:

Sůl, pepř, oliv.olej

Energetická hodnota celkem: 1318 kJ

Bílkoviny (g): 16, Tuky (g): 11, Sacharidy (g): 36, SAFA (g): 3, Cukry (g): 21, Vláknina (g): 13, Sůl (g): 1

Postup přípravy

Červenou řepu omyjeme a 1 hodinu vaříme. Potom oloupeme, nastrouháme a přidáme nastrouhané kyselé okurky, uvařenou, na kolečka nakrájenou mrkev a přidáme buď sterilovaný nabo uvařený mražený nebo čerstvý hrášek. Ochutíme solí, pepřem a zakápneme olivovým olejem. Promícháme a podáváme buď s tvrdým sýrem nebo vařeným vejcem. Popřípadě i s pečívem.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři