Kategorie receptů
- Autor: gabcasv
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 127.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Rajčata | 60 |
Okurka salátová | 60 |
Paprika žlutá | 60 |
Balkánský sýr | 20 |
Dochucovadla:
Sůl, pepř, citronová šťáva
Energetická hodnota celkem: 346 kJ
Bílkoviny (g): 5,
Tuky (g): 4,
Sacharidy (g): 8,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 5,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 3 kJ
Bílkoviny (g): 0, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 0.1, SAFA (g): 0, Cukry (g): 0, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Zeleninu vytáhneme z ledničky předem, neměla by být studená paprika, cibule, salátová okurka, rajče, olivový olej, balkánský sýr, petrželová nať. Pro zvýraznění chuti zakapeme citronovou šťávou.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.