Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Hovězí na žampionech

Zpět
  • Autor: anubis
  • Doba přípravy (min.): 180
  • Uživatelský recept
  • Porce: 5.00

Ingredience

Dochucovadla:

Masox, sůl, pepř, hořčice, kmín

Energetická hodnota celkem: 5848 kJ

Bílkoviny (g): 97, Tuky (g): 101, Sacharidy (g): 24, SAFA (g): 46, Cukry (g): 12, Vláknina (g): 9, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1170 kJ

Bílkoviny (g): 19.4, Tuky (g): 20.2, Sacharidy (g): 4.8, SAFA (g): 9.2, Cukry (g): 2.4, Vláknina (g): 1.8, Sůl (g): 0.4

Postup přípravy

Maso nakrájíme na plátky (jakkoliv nevzhledné), osolíme, opepříme a pomažeme z obou stran hořčicí. Sádlo rozehřejeme a maso na něm necháme zatáhnout. Potom přisypeme cibuli. Až zesklovatí, přidáme pokrájené žampiony. Necháme je pustit vodu, potom přilijeme horkou vodu z konvice, přidáme kmín, Masox, lžíci hořčice a necháme dusit. Když je maso měkké, omáčku dle potřeby zahustíme. Podáváme s rýží nebo knedlíkem.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři