Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Salát z červené řepy s nivou

Zpět
  • Autor: karajda
  • Doba přípravy (min.): 10
  • Uživatelský recept
  • Porce: 3.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl

Energetická hodnota celkem: 4200 kJ

Bílkoviny (g): 42, Tuky (g): 54, Sacharidy (g): 85, SAFA (g): 26, Cukry (g): 57, Vláknina (g): 20, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1400 kJ

Bílkoviny (g): 14, Tuky (g): 18, Sacharidy (g): 28.3, SAFA (g): 8.7, Cukry (g): 19, Vláknina (g): 6.7, Sůl (g): 0.7

Postup přípravy

Červenou řepu nejprve oloupeme , položíme na dvakrát přeložený alobal, osolíme - nejlépe mořskou solí, pokapeme olivovým olejem, dobře zabalíme a pečeme při 200 stupních v troubě asi hodinu. Dělám obvykle více řep najednou při nějakém provozu trouby. Řepu nastrouháme na slzičkovém struhadle, totéž nivu, vymačkáme česnek, přidáme jogurt a sůl. Promícháme, lepší je nechat uležet.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři