Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Bílá kroupová polévka

Zpět
  • Autor: Baall
  • Doba přípravy (min.): 100
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

česnek, sůl, pepř, maggi koření, petrželka

Energetická hodnota celkem: 7498 kJ

Bílkoviny (g): 116, Tuky (g): 98, Sacharidy (g): 112, SAFA (g): 49, Cukry (g): 11, Vláknina (g): 18, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1875 kJ

Bílkoviny (g): 29, Tuky (g): 24.5, Sacharidy (g): 28, SAFA (g): 12.3, Cukry (g): 2.8, Vláknina (g): 4.5, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Zvlášť uvaříme odřezky z vepřového masa a kroupy. Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, podlijeme vodou z krup, přidáme očištěnou, nastrouhanou zeleninu, houby, koření Slijeme vepřový vývar, přidáme uvařené kroupy a obrané libové maso, spojíme se zeleninou. Kroupovou polévku dochutíme rozetřeným česnekem, solí, mletým černým pepřem a polévkovým kořením (maggi). Před podáváním přilijeme mléko s rozkvedlaným žloutkem, zamícháme a přidáme nasekanou petrželku. Bílou kroupovou polévku podáváme s chlebem.

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři