Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

katův šleh

Zpět
  • Autor: Baall
  • Doba přípravy (min.): 45
  • Uživatelský recept
  • Porce: 5.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, worcester,

Energetická hodnota celkem: 5434 kJ

Bílkoviny (g): 154, Tuky (g): 53, Sacharidy (g): 39, SAFA (g): 19, Cukry (g): 26, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 1087 kJ

Bílkoviny (g): 30.8, Tuky (g): 10.6, Sacharidy (g): 7.8, SAFA (g): 3.8, Cukry (g): 5.2, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0.6

Postup přípravy

Oprané a důkladně okapané maso nakrájíme na nudličky, osolíme, dochutíme pepřem Na oleji maso orestujeme téměř do měkka Přidáme oloupanou, na plátky nakrájenou středně velkou cibuli, necháme ji zesklovatět Nakonec vložíme nakrájené okurky a kapie, na jemno pokrájené 2 ks feferonek zbavené jadřinců, kečup a několik kapek worcesterské omáčky Pokrm necháme krátce podusit. Podáváme s rýží, hranolky, nebo bramborem, různě upravené.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři