Sledujte nás:

Smažená játra na cibuli

Zpět
  • Autor: sona1959
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Porce: 3.00

Ingredience

Dochucovadla:

pepř, sůl

Energetická hodnota celkem: 4044 kJ

Bílkoviny (g): 97, Tuky (g): 30, Sacharidy (g): 70, SAFA (g): 12, Cukry (g): 7, Vláknina (g): 8, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1348 kJ

Bílkoviny (g): 32.3, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 23.3, SAFA (g): 4, Cukry (g): 2.3, Vláknina (g): 2.7, Sůl (g): 0.7

Postup přípravy

Játra omyjeme, osušíme, opepříme a jemně zasypeme hladkou moukou. Smažíme dozlatova na troše oleje. Vyndáme na nahřátý talíř. Ve šťávě osmahneme cibuli nakrájenou na 1/4 a pak plátky. Přidáme nať cibulky. Do zesklovatělé cibulky vrátíme zpět játra, osolíme a promícháme. Podáváme s vařeným bramborem, zeleninovou oblohou a tatarkou.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři