Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Krůtí se zázvorem a zeleninou

Zpět
  • Autor: nachala
  • Uživatelský recept
  • Porce: 6.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř

Energetická hodnota celkem: 3917 kJ

Bílkoviny (g): 109, Tuky (g): 39, Sacharidy (g): 38, SAFA (g): 10, Cukry (g): 23, Vláknina (g): 8, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 653 kJ

Bílkoviny (g): 18.2, Tuky (g): 6.5, Sacharidy (g): 6.3, SAFA (g): 1.7, Cukry (g): 3.8, Vláknina (g): 1.3, Sůl (g): 0.2

Postup přípravy

Na drobno nakrájenou cibuli, dáme na 2 lžíce olivového oleje, necháme spěnit a vložíme okořeněné a na kousky nakrájené krůtí maso. Chvilku opékáme pak přidáme nastrouhaný zázvor, podlijeme pomerančovou šťávou z 1 pomeranče chvilku povaříme a podlijeme a dusíme, potom vložíme na kousky nakrájenou zeleninu a prohřejeme vaříme jen tak dlouho aby byla ještě křupavá. Na závěr můžeme zahustit vejci.

Fotografie

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři