Kategorie receptů
- Autor: 1988zanda
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Zelí bílé hlávkové | 1180 |
Mrkev | 90 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 40 |
Ocet | 40 |
Olej olivový | 20 |
Dochucovadla:
sůl,cukr, kmín, ocet
Energetická hodnota celkem: 2678 kJ
Bílkoviny (g): 13,
Tuky (g): 20,
Sacharidy (g): 110,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 82,
Vláknina (g): 38,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 446 kJ
Bílkoviny (g): 2.2, Tuky (g): 3.3, Sacharidy (g): 18.3, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 13.7, Vláknina (g): 6.3, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Vše nakrájet najrmno a promíchat.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.