Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Polévka z řapíkatého celeru

Zpět
  • Autor: babika
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

1celer řapíkatý, 4 brambory, 100ml zakysané smetany, 1 cibule žlutá, sůl, zeleninový vývar 600 ml

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 2748 kJ

Bílkoviny (g): 23, Tuky (g): 13, Sacharidy (g): 113, SAFA (g): 8, Cukry (g): 34, Vláknina (g): 20, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 687 kJ

Bílkoviny (g): 5.8, Tuky (g): 3.3, Sacharidy (g): 28.3, SAFA (g): 2, Cukry (g): 8.5, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Do zeleninového vývaru přidáme na kousky nakrájený celer, brambory nakrájené na plátky, cibuli nakrájenou na plátky a necháme 15 minut vařit. Brambory rozmačkáme lžící, přidáme zakysanou smetanu a dochutíme solí. Do hotové polévky přidáme nadrobno nakrájenou celerovou nať.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři