Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Salát z bílého zelí a červené řepy

Zpět
  • Autor: ArwenMia
  • Doba přípravy (min.): 15
  • Uživatelský recept
  • Porce: 2.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)

Dochucovadla:

Ingredience nemám navážené, vše dělám od oka. Cca 400g zelí jedna středně velká syrová řepa (křen) 3 lžíce olivového oleje 5 lžic jablečný ocet (kdo chce víc, dá víc) půl lžičky soli lžíce cukru

Energetická hodnota celkem: 0 kJ

Bílkoviny (g): 0, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 0, SAFA (g): 0, Cukry (g): 0, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 0 kJ

Bílkoviny (g): 0, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 0, SAFA (g): 0, Cukry (g): 0, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Zelí nakrouháme na nudličky, syrovou řepu nastrouháme na hrubém struhadle (dám jednu středně velkou řepu - víc nebo míň je to jedno). Olej, jablečný ocet, cukr a sůl vymícháme do zálivky a nalijeme na zeleninu. Dobře promícháme a dáme do ledničky uležet. Je to výborné již po půl hodině, ještě lepší druhý den. Salát dělám od oka - většinou to mám na dvakrát, ale já jsem salátovej zřout, upravte si množství a počet porcí dle sebe.

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

13. 04. 2017 08:42
Vyzkouším to, se syrovou řepou nemám zkušenost, nechám se inspirovat.

Naši partneři