Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Candát na rajčatech

Zpět
  • Autor: madridacka
  • Doba přípravy (min.): 20
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Olivy černé15
Olej olivový5
Pór80
Rajčata 150
Candát120

Dochucovadla:

Koření na rybu, středomořské koření

Energetická hodnota celkem: 986 kJ

Bílkoviny (g): 27, Tuky (g): 9, Sacharidy (g): 14, SAFA (g): 1, Cukry (g): 8, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Candáta okořeníme kořením na ryby, opečeme na kapce oleje, podlijeme vínem a podusíme. Vyjmeme z pánvičky,a na výpečku podusíme pór a rajčata. Posypeme středomořským kořením a vrátíme zpět candáta, aby se prohřál a nakonec zdobíme olivami. Jako přílohu podáváme brambory.

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři