Kategorie receptů
- Autor: Klirova
- Doba přípravy (min.): 40
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hořčice plnotučná průměr | 10 |
Hrášek sterilovaný průměr | 100 |
Česnek | 17 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 15 |
Paprika červená | 70 |
Paprika bílá | 200 |
Cibule | 150 |
Játra kuřecí | 250 |
Rýže Basmati (v suchém stavu) | 120 |
Dochucovadla:
sůl,Grilovací koření speciál ( bez soli) 2 kuličky nového koření, popřípadě kousek karpatského bujonu Maggi
Energetická hodnota celkem: 4510 kJ
Bílkoviny (g): 65,
Tuky (g): 30,
Sacharidy (g): 131,
SAFA (g): 8,
Cukry (g): 25,
Vláknina (g): 13,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1503 kJ
Bílkoviny (g): 21.7, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 43.7, SAFA (g): 2.7, Cukry (g): 8.3, Vláknina (g): 4.3, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
orestovat játra na cibulce s nakrájeným česnekem,přidat lžičku plnotučné hořčice, osolit, okořenit, podlít vodou a nálevem z hrášku, dusit doměkka, 10 minut před koncem přidat nakrájenou papriku a nakonec sterilovaný hrášek. Zahušťovat netřeba
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.