Sledujte nás:

kuřecí játra dušená s paprikou

Zpět
  • Autor: Klirova
  • Doba přípravy (min.): 40
  • Porce: 3.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl,Grilovací koření speciál ( bez soli) 2 kuličky nového koření, popřípadě kousek karpatského bujonu Maggi

Energetická hodnota celkem: 4510 kJ

Bílkoviny (g): 65, Tuky (g): 30, Sacharidy (g): 131, SAFA (g): 8, Cukry (g): 25, Vláknina (g): 13, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1503 kJ

Bílkoviny (g): 21.7, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 43.7, SAFA (g): 2.7, Cukry (g): 8.3, Vláknina (g): 4.3, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

orestovat játra na cibulce s nakrájeným česnekem,přidat lžičku plnotučné hořčice, osolit, okořenit, podlít vodou a nálevem z hrášku, dusit doměkka, 10 minut před koncem přidat nakrájenou papriku a nakonec sterilovaný hrášek. Zahušťovat netřeba

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři