Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Hovězí guláš

Zpět
  • Autor: kristynkacz
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 6.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl pepř gulášové koření

Energetická hodnota celkem: 7104 kJ

Bílkoviny (g): 148, Tuky (g): 69, Sacharidy (g): 109, SAFA (g): 21, Cukry (g): 52, Vláknina (g): 17, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1184 kJ

Bílkoviny (g): 24.7, Tuky (g): 11.5, Sacharidy (g): 18.2, SAFA (g): 3.5, Cukry (g): 8.7, Vláknina (g): 2.8, Sůl (g): 0.2

Postup přípravy

V tlakovém hrnci na oleji / sádle osmahneme dozlatova cibuli, pak přidáme na kostky pokrájené maso a necháme zatáhnout. Zasypeme lžící třtinového cukru, pak přidáme gulášové koření. Maso poté pustí šťávu, necháme trochu vyvařit. Zalijeme horkou vodou a zavřeme hrnec.Jakmile začne ucházet pára, necháme 10-15 minut dusit. Poté odstavíme a necháme ujít páru. Po odklopení hrnce zkontrolujeme měkkost masa (případně ještě dovaříme). Guláš zahustíme moukou s vodou.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři