Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Pečený filet ze pstruha

Zpět
  • Autor: ivana.cirmanova
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Citronová šťáva35
Olej olivový25
Pstruh1000

Dochucovadla:

sůl, bylinky (např. tymián, rozmarýn, saturejka, petržel)

Energetická hodnota celkem: 5966 kJ

Bílkoviny (g): 180, Tuky (g): 75, Sacharidy (g): 2, SAFA (g): 18, Cukry (g): 2, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1492 kJ

Bílkoviny (g): 45, Tuky (g): 18.8, Sacharidy (g): 0.5, SAFA (g): 4.5, Cukry (g): 0.5, Vláknina (g): 0.3, Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

Vybrat pinzetou kosti z filetů. Filety naložit do oleje a citronové šťávy asi na 15 min, pak dát na plech vyložený pečicím papírem, posolit, poklást bylinkami. Péci asi 15 min na 175, pak vypnout troubu, nechat tam ještě 5 minut. Vytáhnout z trouby a přikrýt alobalem. Kromě brambor vyzkoušeno i s cizrnovo-rajčatovým pyré nebo s květákovým pyré.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři