Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Květák po milánsku

Zpět
  • Autor: muriela
  • Doba přípravy (min.): 15
  • Uživatelský recept
  • Porce: 3.00

Ingredience

Dochucovadla:

oregano, sůl, petrželka

Energetická hodnota celkem: 3357 kJ

Bílkoviny (g): 66, Tuky (g): 37, Sacharidy (g): 53, SAFA (g): 13, Cukry (g): 32, Vláknina (g): 29, Sůl (g): 4

Energetická hodnota na 1 porci: 1119 kJ

Bílkoviny (g): 22, Tuky (g): 12.3, Sacharidy (g): 17.7, SAFA (g): 4.3, Cukry (g): 10.7, Vláknina (g): 9.7, Sůl (g): 1.3

Postup přípravy

Květák rozdělíme na růžičky, lehce osolíme, posypeme oreganem a uvaříme v páře do poloměkka. Maso nakrájíme na nudličky, okořeníme zázvorem a tymiánem. Na oleji orestujeme cibulku s česnekem a sušeným oreganem, přidáme maso a orestujeme, osolíme, přidáme rajčata, promícháme. Odstavíme. Můžeme přidat nasekanou čerstvou bazalku. Na talíři rozložíme růžičky květáku, přidáme směs masa s rajčaty, posypeme strouhaným parmezánem.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři