Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

játrová omáčka

Zpět
  • Autor: YuuiCZ
  • Uživatelský recept
  • Porce: 5.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 4944 kJ

Bílkoviny (g): 98, Tuky (g): 58, Sacharidy (g): 62, SAFA (g): 26, Cukry (g): 9, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 989 kJ

Bílkoviny (g): 19.6, Tuky (g): 11.6, Sacharidy (g): 12.4, SAFA (g): 5.2, Cukry (g): 1.8, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0.2

Postup přípravy

Cibuli se špekem a játry lehce posmažíme, podlijeme trochou vody a za občasného míchání dusíme 20 minut. Poté přidáme sůl a pepř dle chuti, zahustíme moukou. Jako příloha se hodí rýže, nebo těstoviny

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři