Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Kollathova snídaně

Zpět
  • Autor: alvapboudica
  • Doba přípravy (min.): 5
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Dochucovadla:

Možné je přidat med, smetanu, použít jiné sušené nebo čerstvé ovoce, jiný druh oříšků.

Energetická hodnota celkem: 1228 kJ

Bílkoviny (g): 8, Tuky (g): 5, Sacharidy (g): 52, SAFA (g): 1, Cukry (g): 21, Vláknina (g): 9, Sůl (g): 0

Postup přípravy

VEČER: pomeleme pšenici (40 g) + přidat vodu (3-5) lžic (jedna sklenice), 15 g opraných rozinek namočit (druhá sklenice), ponechat namočené do rána, během noci obiloviny nabudou, zlepší se stravitelnost. RÁNO: smícháme obsah obou nádob, využijeme vodu v níž byly namočené rozinky, přidáme lžíci citronové šťávy, přidáme 100 g strouhaného jablka, 10 g loupaných nastrouhaných (pomletých) mandlí

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři