Sledujte nás:

Všechny recepty STOB najdete také v programu Sebekoučink!

Celozrnné špagety s treskou a rajčaty

Zpět
  • Autor: STOB
  • Doba přípravy (min.): 30
  • STOB recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, bílý pepř, citronová šťáva

Energetická hodnota celkem: 1851 kJ

Bílkoviny (g): 33, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 54, SAFA (g): 2, Cukry (g): 10, Vláknina (g): 8, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Celozrnné špagety uvaříme dle návodu na obale. Omytou a osušenou tresku nakrájíme na větší kostky, osolíme, pokapeme citronovou šťávou a opepříme bílým pepřem. Takto připravenou tresku opečeme na pánvi na troše oleje (z každé strany cca 1 min.). Hotovou tresku vyjmeme a na výpeku krátce opečeme překrojený česnek, poté přidáme na půlky překrojená cherry rajčata a restujeme, po chvíli přidáme čerstvé nebo rozmražené fazolové lusky a uvařené celozrnné špagety. Na závěr přidáme opečené kousky tresky, promícháme a vše ještě krátce prohřejeme, dochutíme solí, pepřem a citronovou šťávou.

Hodnocení (12 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

06. 10. 2016 13:28
zaujímavý receptík, toto vyskúšam
09. 01. 2016 04:20
Zajímavý recept!
27. 11. 2014 10:49
Mnam, to vypadá velice jedle. Také udelám zítra k obedu:))
23. 11. 2014 21:35
Určitě vyzkouším!
21. 11. 2014 22:16
vypada to chutne, zitra udelam k obedu :)
20. 11. 2014 12:07
Tak to dneska uvařím.

Naši partneři