Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Salát z červené řepy

Zpět
  • Autor: Bohuna
  • Doba přípravy (min.): 140
  • Uživatelský recept
  • Porce: 3.00

Ingredience

Dochucovadla:

ocet, sůl, cukr

Energetická hodnota celkem: 1766 kJ

Bílkoviny (g): 8, Tuky (g): 5, Sacharidy (g): 82, SAFA (g): 1, Cukry (g): 56, Vláknina (g): 18, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 589 kJ

Bílkoviny (g): 2.7, Tuky (g): 1.7, Sacharidy (g): 27.3, SAFA (g): 0.3, Cukry (g): 18.7, Vláknina (g): 6, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Řepu uvaříme doměkka, sloupneme a po vychladnutí nahrubo nastrouháme.Promícháme s najemno nastrouhanými jablky, zakápneme olejma ochutíme hořčicí, octem, cukrem a solí. Do salátu mlžeme přidat také trochu jemně nastrouhaného křenu.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři