Kategorie receptů
- Autor: Bohuna
- Doba přípravy (min.): 140
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Červená řepa | 400 |
Jablka | 300 |
Hořčice plnotučná průměr | 5 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 5 |
Dochucovadla:
ocet, sůl, cukr
Energetická hodnota celkem: 1766 kJ
Bílkoviny (g): 8,
Tuky (g): 5,
Sacharidy (g): 82,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 56,
Vláknina (g): 18,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 589 kJ
Bílkoviny (g): 2.7, Tuky (g): 1.7, Sacharidy (g): 27.3, SAFA (g): 0.3, Cukry (g): 18.7, Vláknina (g): 6, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Řepu uvaříme doměkka, sloupneme a po vychladnutí nahrubo nastrouháme.Promícháme s najemno nastrouhanými jablky, zakápneme olejma ochutíme hořčicí, octem, cukrem a solí. Do salátu mlžeme přidat také trochu jemně nastrouhaného křenu.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.