Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Ovesný "štrůdl"

Zpět
  • Autor: janasztukova
  • Doba přípravy (min.): 40
  • Uživatelský recept
  • Porce: 5.00

Ingredience

Dochucovadla:

Skořice

Energetická hodnota celkem: 5037 kJ

Bílkoviny (g): 63, Tuky (g): 15, Sacharidy (g): 200, SAFA (g): 0, Cukry (g): 42, Vláknina (g): 14, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 1007 kJ

Bílkoviny (g): 12.6, Tuky (g): 3, Sacharidy (g): 40, SAFA (g): 0, Cukry (g): 8.4, Vláknina (g): 2.8, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Smícháme ingredience, 1/2 navrstvíme do zapékací mísy, na ni strouhaná jablka a skořici, poté druhou 1/2 a pečeme při 150°40 min. 1 porce=172 g

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři