Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

kapr na zelenině

Zpět
  • Autor: andyandy1
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Kapr600
Paprika bílá300
Rajčata 400
Cibule200
Máslo čerstvé20

Dochucovadla:

sůl

Energetická hodnota celkem: 4695 kJ

Bílkoviny (g): 117, Tuky (g): 52, Sacharidy (g): 42, SAFA (g): 21, Cukry (g): 25, Vláknina (g): 11, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1174 kJ

Bílkoviny (g): 29.3, Tuky (g): 13, Sacharidy (g): 10.5, SAFA (g): 5.3, Cukry (g): 6.3, Vláknina (g): 2.8, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Pokrájenou zeleninu společně s kaprem nakrájeným na porce vložit do remosky a počkat až se upeče. Podáváme s bramborem.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

28. 12. 2014 07:37
Takhle upraveného kapra vždycky dělala mamka, když děda chytil kapra, je to dobrota i dle zásad zdravého stravování :-))
27. 12. 2014 22:08
To vypadá hodně jedle:-).

Naši partneři