Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

fazole po bretaňsku

Zpět

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 13222 kJ

Bílkoviny (g): 126, Tuky (g): 139, Sacharidy (g): 345, SAFA (g): 19, Cukry (g): 84, Vláknina (g): 63, Sůl (g): 9

Energetická hodnota na 1 porci: 2204 kJ

Bílkoviny (g): 21, Tuky (g): 23.2, Sacharidy (g): 57.5, SAFA (g): 3.2, Cukry (g): 14, Vláknina (g): 10.5, Sůl (g): 1.5

Postup přípravy

Večer namočíme fazole a ráno je uvaříme v téže vodě do měkka. Na oleji si osmahneme cibulku, přidáme klobásu a nakonec sterilovaná rajčata. Ochutíme solí a česnekem. Můžeme přidat kousek masoxu pro chuť. Asi 20 minut podusíme a pak přidáme fazole. Zahustíme trochou mouky rozkvedlané ve vodě, necháme projít varem a můžeme podávat.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři