Kategorie receptů
- Autor: RenkaS
- Doba přípravy (min.): 120
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cibule | 296 |
Česnek | 32 |
Paprika červená | 150 |
Rajčata | 330 |
Olej olivový | 30 |
Srnčí hřbet | 500 |
Mouka pšeničná hladká | 15 |
Masox (hotový výrobek) | 10 |
Dochucovadla:
koření Kotány - chilli con carne, sůl, pepř, feferonky-chilli
Energetická hodnota celkem: 5474 kJ
Bílkoviny (g): 140,
Tuky (g): 50,
Sacharidy (g): 69,
SAFA (g): 14,
Cukry (g): 35,
Vláknina (g): 14,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1095 kJ
Bílkoviny (g): 28, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 13.8, SAFA (g): 2.8, Cukry (g): 7, Vláknina (g): 2.8, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Namočené fazole se dají vařit. Rajčata se spaří, oloupou a nadrobno nakrájí. Paprika se nadrobno nakrájí. Cibule se nakrájí nadrobno a osmaží se dozlatova, potom se přidá nadrobno nakrájený česnek, mleté maso a koření kotány. Vše se opeče a potom se 20 minut dusí. Přidají se uvařené fazole, rajčata,paprika a masox. Vše se dohromady dalších 10 minut dusí. Hotový pokrm se dochutí feferonkami, solí a pepřem. Na upravení konzistence se přidá asi 1 lžíce hl. mouky a směs se ještě nejméně 3 minuty dusí, než se dosáhne kašovité konzistence.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.