Sledujte nás:

Chilli con carne

Zpět
  • Autor: RenkaS
  • Doba přípravy (min.): 120
  • Porce: 5.00

Ingredience

Dochucovadla:

koření Kotány - chilli con carne, sůl, pepř, feferonky-chilli

Energetická hodnota celkem: 5474 kJ

Bílkoviny (g): 140, Tuky (g): 50, Sacharidy (g): 69, SAFA (g): 14, Cukry (g): 35, Vláknina (g): 14, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1095 kJ

Bílkoviny (g): 28, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 13.8, SAFA (g): 2.8, Cukry (g): 7, Vláknina (g): 2.8, Sůl (g): 0.2

Postup přípravy

Namočené fazole se dají vařit. Rajčata se spaří, oloupou a nadrobno nakrájí. Paprika se nadrobno nakrájí. Cibule se nakrájí nadrobno a osmaží se dozlatova, potom se přidá nadrobno nakrájený česnek, mleté maso a koření kotány. Vše se opeče a potom se 20 minut dusí. Přidají se uvařené fazole, rajčata,paprika a masox. Vše se dohromady dalších 10 minut dusí. Hotový pokrm se dochutí feferonkami, solí a pepřem. Na upravení konzistence se přidá asi 1 lžíce hl. mouky a směs se ještě nejméně 3 minuty dusí, než se dosáhne kašovité konzistence.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři