Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Zeleninový boršč

Zpět
  • Autor: LLojdova
  • Doba přípravy (min.): 25
  • Uživatelský recept
  • Porce: 2.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, petržel

Energetická hodnota celkem: 612 kJ

Bílkoviny (g): 6, Tuky (g): 2, Sacharidy (g): 27, SAFA (g): 1, Cukry (g): 17, Vláknina (g): 6, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 306 kJ

Bílkoviny (g): 3, Tuky (g): 1, Sacharidy (g): 13.5, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 8.5, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Zeleninu nakrájíme na nudličky zalejeme v hrnci horkou vodou a podusíme doměka. Přidáme protlak (já dala rajče nakrájené na kousky a oloupané od slupky). Ochutíme česnekem, pepřem a solí. Na talíři zdobíme bílým jogurtem a zeleným (např. petržel). Podáváme s celozrným dalamánkem.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři