Kategorie receptů
- Autor: bcerv
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Citrony | 3 |
Rukola | 50 |
Rajčata | 50 |
Salát ledový | 50 |
Tuňák ve vlastní šťávě | 100 |
Okurka salátová | 60 |
Knäckebrot průměr | 30 |
Energetická hodnota celkem: 1001 kJ
Bílkoviny (g): 28,
Tuky (g): 2,
Sacharidy (g): 26,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 5,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 2
Postup přípravy
rukola, rajše, okurka, ledový salát, citron, tuňák
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.