Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Ražniči bez jehly

Zpět
  • Autor: mirkadanesova
  • Doba přípravy (min.): 80
  • Uživatelský recept
  • Porce: 6.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 9460 kJ

Bílkoviny (g): 226, Tuky (g): 125, Sacharidy (g): 44, SAFA (g): 56, Cukry (g): 26, Vláknina (g): 11, Sůl (g): 11

Energetická hodnota na 1 porci: 1577 kJ

Bílkoviny (g): 37.7, Tuky (g): 20.8, Sacharidy (g): 7.3, SAFA (g): 9.3, Cukry (g): 4.3, Vláknina (g): 1.8, Sůl (g): 1.8

Postup přípravy

Pekáč vymažeme tukem, poklademe na širší plátky pokrájenou cibulí, na kousky pokrájeným masem, opepříme, osolíme okmínujeme drceným kmínem. Posypeme nakrájenou paprikou, přidáme pokrájenou slaninu a klobásu. Ještě trochu posolíme, můžeme dát kousek masoxu nebo jiného dochucovadla, podlijeme asi 1 dcl vody a necháme 1 hodinu zapéci.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři