Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Špagety AGLIO OLIO

Zpět
  • Autor: nachala
  • Doba přípravy (min.): 15
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 2086 kJ

Bílkoviny (g): 11, Tuky (g): 22, Sacharidy (g): 62, SAFA (g): 3, Cukry (g): 7, Vláknina (g): 6, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 522 kJ

Bílkoviny (g): 2.8, Tuky (g): 5.5, Sacharidy (g): 15.5, SAFA (g): 0.8, Cukry (g): 1.8, Vláknina (g): 1.5, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Špagety uvaříme podle návodu v osolené vodě. Zatímco se špagety vaří, rozehřejeme na pánvi (nejlépe wok) asi 4 lžíce olivového oleje, po zahřátí přidáme na plátky nakrájený česnek a feferonky a lehce osmažíme. Jen do zrůžovění česneku, pozor, aby nezhořkl. Do pánve vložíme špagety a důkladně promícháme. Na talíři zdobíme hoblinkami parmazánu.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

21. 07. 2018 23:24
4!lžíce oliváče na wok?Teda to tu už dlouho nebylo ,:-))

Naši partneři