Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

dušené vepřové plecko

Zpět
  • Autor: dasalorova
  • Doba přípravy (min.): 120
  • Uživatelský recept
  • Porce: 12.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, bobkový list, nové koření

Energetická hodnota celkem: 7797 kJ

Bílkoviny (g): 156, Tuky (g): 126, Sacharidy (g): 30, SAFA (g): 51, Cukry (g): 9, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 650 kJ

Bílkoviny (g): 13, Tuky (g): 10.5, Sacharidy (g): 2.5, SAFA (g): 4.3, Cukry (g): 0.8, Vláknina (g): 0.4, Sůl (g): 0.1

Postup přípravy

cibuli nakrájíme a orestujeme na oleji, přidáme na kostky nakrájené maso a také prudce orestujeme, zalijeme vodou a přidáme koření (dávám ho tam ve vajíčku na čaj, abych ho pak nemusela lovit) když je maso měkké, zahustíme moukou rozkvedlanou v trošce studené vody a ještě provaříme. Na porci počítám jednu naběračku - 125 ml

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři