Kategorie receptů
- Autor: palinka
- Doba přípravy (min.): 15
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Rýže dlouhozrnná (v suchém stavu) | 100 |
Tuňák ve vlastní šťávě | 120 |
Rajčata | 60 |
Okurka salátová | 50 |
Sýr polootučný tvrdý 30% průměr | 60 |
Tatarská omáčka (Hellmann´s) | 40 |
Energetická hodnota celkem: 3382 kJ
Bílkoviny (g): 52,
Tuky (g): 28,
Sacharidy (g): 86,
SAFA (g): 9,
Cukry (g): 7,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 1691 kJ
Bílkoviny (g): 26, Tuky (g): 14, Sacharidy (g): 43, SAFA (g): 4.5, Cukry (g): 3.5, Vláknina (g): 2.5, Sůl (g): 2
Postup přípravy
Uvařwnou eýži promíxháme s tuňákem, zeleninou, sýrem a tatarkou podáváme teplé.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.