Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Těsto na pizzu plné bílkovin

Zpět
  • Autor: guttenovar
  • Doba přípravy (min.): 15
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 1036 kJ

Bílkoviny (g): 23, Tuky (g): 8, Sacharidy (g): 21, SAFA (g): 3, Cukry (g): 1, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 1

Postup přípravy

Konzervu tuňáka (80g) zbavíme šťávy a dobře promícháme s vajíčkem a moukou (nejsem si jistá, jestli žitná je nej - tady se prodává jen jedna celozrnná univerzální). Plech lehce potřeme máslem/použijeme pečicí papír a pečeme cca 10min. Navrch každému co vyhovuje :) Původní recept jsem našla na nějakých webových stránkách (bohužel se mi nedaří dohledat na kterých), byl bez mouky a z vajíček pouze bílky (bez mouky jsem zkoušela, ale opět jen s celým vajíčkem a taky dobrota).

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři