Kategorie receptů
- Autor: johankacerny
- Doba přípravy (min.): 10
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Salát ledový | 150 |
Salát hlávkový | 150 |
Rajčata Cherry | 100 |
Lučina do salátu | 100 |
Olej olivový | 3 |
Dochucovadla:
zaziky, balzamikový ocet
Energetická hodnota celkem: 1581 kJ
Bílkoviny (g): 12,
Tuky (g): 31,
Sacharidy (g): 13,
SAFA (g): 19,
Cukry (g): 8,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 791 kJ
Bílkoviny (g): 6, Tuky (g): 15.5, Sacharidy (g): 6.5, SAFA (g): 9.5, Cukry (g): 4, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Salát nakrájíme na nudličky, rajčata na čtvrtky a lučinu na malé kostičky.Vše promícháme se lžičkou olivového oleje a balzamikového octu a dochutíme zaziky.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.