Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Krůta pečená se zelím

Zpět
  • Autor: ABULA
  • Doba přípravy (min.): 10
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, paprika (koření)

Energetická hodnota celkem: 3332 kJ

Bílkoviny (g): 94, Tuky (g): 23, Sacharidy (g): 43, SAFA (g): 7, Cukry (g): 35, Vláknina (g): 15, Sůl (g): 5

Energetická hodnota na 1 porci: 833 kJ

Bílkoviny (g): 23.5, Tuky (g): 5.8, Sacharidy (g): 10.8, SAFA (g): 1.8, Cukry (g): 8.8, Vláknina (g): 3.8, Sůl (g): 1.3

Postup přípravy

Smícháme lžičku oleje, hořčice, kečupu, mleté papriky a medu se lžící vody. Krůtí stehno bez kostí a kůže nakrájíme na plátky, které potřeme výše uvedenou marinádou. Můžeme nechat v chladu do příštího dne, ale není to nutné. Do pekáčku dáme nakrájenou cibuli a plátky masa. Posolíme a pečeme doměkka (cca 90 minut). Kysané zelí uvaříme a podle potřeby přisolíme a nepatrně přisladíme. Upečené maso podáváme se zelím, popřípadě s bramborovým knedlíkem, který do příjmu počítáme zvlášť.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři