Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Cviklovo - kokosový koláč s karobom

Zpět
  • Autor: keridwen1
  • Doba přípravy (min.): 50
  • Uživatelský recept
  • Porce: 40.00

Ingredience

Dochucovadla:

perníkové korenie

Energetická hodnota celkem: 9316 kJ

Bílkoviny (g): 38, Tuky (g): 137, Sacharidy (g): 236, SAFA (g): 91, Cukry (g): 99, Vláknina (g): 40, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 233 kJ

Bílkoviny (g): 1, Tuky (g): 3.4, Sacharidy (g): 5.9, SAFA (g): 2.3, Cukry (g): 2.5, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Uvarenú cviklu rozmixujeme s karobom rozpusteným v 50ml kokosového oleja, medom a šálkou inastatnej kávy. Suché suroviny zmiešame a pridáme k nim cviklový základ. Vylejeme na vymastený a vysypaný plech a pečieme na 180°C asi 50min. PO upečení potrieme karobovou polevou - kokosový olej + karob + lyžica medu a posypeme plátkami mandlí.

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

28. 11. 2015 15:54
Mňam:-)

Naši partneři