Kategorie receptů
- Autor: komarailona
- Doba přípravy (min.): 45
- Uživatelský recept
- Porce: 12.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Máslo čerstvé | 125 |
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku) | 250 |
Cukr hnědý (řepný, třtinový) | 250 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 250 |
Tvaroh odtučněný průměr | 500 |
Želatina (v suchém stavu) | 40 |
Piškoty tradiční | 130 |
Broskve kompotované | 400 |
Energetická hodnota celkem: 13749 kJ
Bílkoviny (g): 120,
Tuky (g): 115,
Sacharidy (g): 432,
SAFA (g): 75,
Cukry (g): 363,
Vláknina (g): 11,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1146 kJ
Bílkoviny (g): 10, Tuky (g): 9.6, Sacharidy (g): 36, SAFA (g): 6.3, Cukry (g): 30.3, Vláknina (g): 0.9, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.