Kategorie receptů
- Autor: marta1954
- Doba přípravy (min.): 15
- Uživatelský recept
- Porce: 7.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Makrela | 90 |
Tvaroh odtučněný průměr | 70 |
Klasik jogurt bílý (Olma) | 30 |
Majonéza Original (Hellmann´s) | 10 |
Cibule | 70 |
okurka sladkokyselá | 80 |
Hořčice plnotučná průměr | 5 |
Dochucovadla:
sůl,pepř,
Energetická hodnota celkem: 1446 kJ
Bílkoviny (g): 27,
Tuky (g): 20,
Sacharidy (g): 15,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 10,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 207 kJ
Bílkoviny (g): 3.9, Tuky (g): 2.9, Sacharidy (g): 2.1, SAFA (g): 0.6, Cukry (g): 1.4, Vláknina (g): 0.6, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
upečenou makrelu zbavíme kostiček,dáme tvaroh,jogurt a lžičku majolky,nastrouháme sladkokyselou okurku a cibulku,osolíme,opepříme a dochutíme lžičkou hořčice,řádně rozšleháme tyčovým mixerem,
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.