Kategorie receptů
- Autor: sebulka
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Filé z tresky (mražené) | 35 |
Majonéza Yofresh (Hellmann´s) | 10 |
Mrkev | 35 |
Hollandia Selský jogurt bílý | 10 |
Cibule | 10 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, koření na ryby
Energetická hodnota celkem: 346 kJ
Bílkoviny (g): 7,
Tuky (g): 3,
Sacharidy (g): 6,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 4,
Vláknina (g): 1,
Sůl (g): 1
Postup přípravy
Filé podusíme, mrkev najemno nastrouháme, cibulku nakrájíme nadrobno, přidáme majolku, bílý jogurt, promícháme a dle chuti ještě dosolíme nebo dokořeníme (bylinné koření na ryby, bylinný pepř)
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.