Kategorie receptů
- Autor: ditab
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Brokolice | 450 |
Vejce celá průměr | 220 |
Šunka krůtí standardní | 100 |
Jogurt bílý nízkotučný průměr | 270 |
Activia bílá sladká | 120 |
Hořčice plnotučná průměr | 50 |
Sůl | 2 |
Cibule | 60 |
Dochucovadla:
sůl, bílý pepř, hořičice
Energetická hodnota celkem: 3650 kJ
Bílkoviny (g): 77,
Tuky (g): 33,
Sacharidy (g): 69,
SAFA (g): 13,
Cukry (g): 53,
Vláknina (g): 17,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 456 kJ
Bílkoviny (g): 9.6, Tuky (g): 4.1, Sacharidy (g): 8.6, SAFA (g): 1.6, Cukry (g): 6.6, Vláknina (g): 2.1, Sůl (g): 0.6
Postup přípravy
vařenou brokolici nastrouhat, cibuli na jemno a spařit, šunka na jemno, nastrouhat 4 vejce na tvrdo, smíchat s jogurty a hořčicí
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.