Kategorie receptů
- Autor: jitullka
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 0.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Celer bulva | 100 |
Petržel - kořen | 100 |
Mrkev | 200 |
Vejce celá průměr | 60 |
Cibule | 50 |
Kunín Jogurt bílý nízkotučný 0,1% | 70 |
Dochucovadla:
Dochutíme jak kdo chce, solí, pepřem, česnekem, citronem.
Energetická hodnota celkem: 1366 kJ
Bílkoviny (g): 17,
Tuky (g): 7,
Sacharidy (g): 47,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 29,
Vláknina (g): 11,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 1366 kJ
Bílkoviny (g): 0, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 0, SAFA (g): 0, Cukry (g): 0, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Zeleninu kromě cibule uvaříme, nastrouháme, přidáme jogurt a nakrájenou cibuli.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.