Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Zeleninová polévka s krupicí

Zpět
  • Autor: Ivusha25
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 2.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, petrželka

Energetická hodnota celkem: 1831 kJ

Bílkoviny (g): 16, Tuky (g): 23, Sacharidy (g): 40, SAFA (g): 13, Cukry (g): 13, Vláknina (g): 10, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 916 kJ

Bílkoviny (g): 8, Tuky (g): 11.5, Sacharidy (g): 20, SAFA (g): 6.5, Cukry (g): 6.5, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

Na másle osmahneme mraženou nebo čerstvou zeleninu, zalijeme horkou vodou, přidáme zeleninový bujon, krupici (nebo dětskou krupičku). Osolíme, opepříme, můžeme přidat i prolisovaný česnek. Vaříme 10-12 minut. Nakonec vmícháme vajíčko. Můžeme přidat petrželku a podáváme.

Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři