Kategorie receptů
- Autor: Martaspin
- Doba přípravy (min.): 90
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|
Dochucovadla:
koření na zvěřinu
Energetická hodnota celkem: 0 kJ
Bílkoviny (g): 0,
Tuky (g): 0,
Sacharidy (g): 0,
SAFA (g): 0,
Cukry (g): 0,
Vláknina (g): 0,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 0 kJ
Bílkoviny (g): 0, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 0, SAFA (g): 0, Cukry (g): 0, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0
Postup přípravy
maso podusit na oleji s cibulí,přidat kořen. zeleninu,podlít červeným vínem přidat kečup
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.