Sledujte nás:

ragú z divočáka

Zpět
  • Autor: Martaspin
  • Doba přípravy (min.): 90
  • Porce: 4.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)

Dochucovadla:

koření na zvěřinu

Energetická hodnota celkem: 0 kJ

Bílkoviny (g): 0, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 0, SAFA (g): 0, Cukry (g): 0, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 0 kJ

Bílkoviny (g): 0, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 0, SAFA (g): 0, Cukry (g): 0, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0

Postup přípravy

maso podusit na oleji s cibulí,přidat kořen. zeleninu,podlít červeným vínem přidat kečup

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři