Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Polévka z řapíkatého celeru

Zpět
  • Autor: ditab
  • Doba přípravy (min.): 35
  • Uživatelský recept
  • Porce: 5.00

Syté a chutné.

Ingredience

Dochucovadla:

Kopr, sůl

Energetická hodnota celkem: 2312 kJ

Bílkoviny (g): 34, Tuky (g): 21, Sacharidy (g): 56, SAFA (g): 7, Cukry (g): 26, Vláknina (g): 14, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 462 kJ

Bílkoviny (g): 6.8, Tuky (g): 4.2, Sacharidy (g): 11.2, SAFA (g): 1.4, Cukry (g): 5.2, Vláknina (g): 2.8, Sůl (g): 0.2

Postup přípravy

Do hrnce dáme vařit omytý řapíkatý celer pokrájený na kousky, oloupanou bramboru nakrájenou na kostky. Po změknutí rozmixujeme tyčovým mixérem, dolijeme vodou do hustoty polévky, dochutíme vývarem (může být i z kostky). Do polévky lehce zašleháme 2 vejce, dolijeme mléko a nasypeme kopr.

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři