Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Rizoto s vepř. masem a zeleninou

Zpět
  • Autor: mirkapo
  • Doba přípravy (min.): 80
  • Uživatelský recept
  • Porce: 5.00

Ingredience

Dochucovadla:

paprika, sůl

Energetická hodnota celkem: 11557 kJ

Bílkoviny (g): 165, Tuky (g): 115, Sacharidy (g): 266, SAFA (g): 47, Cukry (g): 54, Vláknina (g): 27, Sůl (g): 5

Energetická hodnota na 1 porci: 2311 kJ

Bílkoviny (g): 33, Tuky (g): 23, Sacharidy (g): 53.2, SAFA (g): 9.4, Cukry (g): 10.8, Vláknina (g): 5.4, Sůl (g): 1

Postup přípravy

Zpěníme cibulku na oleji, přidáme papriku, opražíme masové kostky, osolíme, zalijeme vodou a vaříme do poloměkka. Přidáme zeleninu (mrkev, celer, petržel) a propranou rýži. Vaříme cca 15-20min, na závěr přidáme sterilovaný hrášek a kukuřici (jen aby se to prohřálo). Ozdobíme strouhaným sýrem.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři